2024.04.26, Péntek
Tisza-tó projekt Jász-Nagykun-Szolnok megyében
police.hu

Tisza-tó projekt Jász-Nagykun-Szolnok megyében

police.hu

2020.07.22. 17:09

A TiszTa-tó projekt keretében a megyei bűnmegelőzési szakemberek megjelenésére a nyár folyamán hetente lehet számítani Tiszafüreden, Tiszaszőlősön és Abádszalókon.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnmegelőzési szakemberek folytatták a TiszTa-tó bűnmegelőzési projektet a Tisza-tó környékén.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársaival – a TiszTa-tó elnevezésű prevenciós program keretében – találkozhattak az érdeklődők Tiszafüreden és Abádszalókon 2020. július 15-én.

A rendőrök a „Házhoz megyünk!” program keretében két helyszínen működtettek információs pontot, és az érdeklődők megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett felvilágosítást kaptak a 112-es segélyhívó helyes használatáról, illetve az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről. A kiadványok, szóróanyagok között minden korosztály megtalálta a számára értékesnek és fontosnak tartott információt. A megelőzési tippek mellett, a kerékpárral érkező gyermekek és felnőttek a „Bike Safe” program keretében díjmentesen regisztráltathatták a bringáikat, és a program működéséről is részletes tájékoztatást kaptak.

 

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságTisza-tó projekt