2024.05.10, Péntek
Újabb adomány a Rotary Club Szolnoktól a Szolnok Segít program rászorulóinak
Szalay Ferenc facebook

Újabb adomány a Rotary Club Szolnoktól a Szolnok Segít program rászorulóinak

szolnok.hu

2020.07.23. 07:03

2013-as indulása óta a Szolnok Segít program igazi helyi sikertörténetté vált. Az elmúlt hét évben a jószándékú támogatóknak köszönhetően már több tízmilliós nagyságrendben jutott el adomány a szolnoki rászorulókhoz.

A program életre hívóját, dr. Bene Ildikót időközben dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő váltotta a fővédnöki poszton, míg továbbra is a Humán Szolgáltató Központ munkatársai koordinálták, korrdinálják az adományok fogadását, tárolását és eljuttatását a karitatív programban résztvevők számára.

Cégek, magánszemélyek sokasága segített az elmúlt esztendőkben a legkülönbözőbb módokon, készpénzzel vagy tárgyi adománnyal, hogy jobbá tegyék a nehéz élethelyzetben lévők mindennapjait.

Szerdán a Rotary Club Szolnok adta át Szalay Ferenc polgármesterrel a szervezet nagylelkű felajánlását, 1700 darab 6-12 éves gyermekekre való pólót, hozzávetőlegesen egymillió forint értékben.

A színes felsők sok gyermeknek szereznek majd örömet, de nem csak Szolnokon, hanem határainkon túl is, hiszen erdélyi vajdasági és csángó gyerekekhez is eljuttat több ezer pólót a klub.

A Szolnok Segít programot a vészhelyzet kihirdetése óta közel egymillió forint értékű adománnyal támogatták különböző cégek és magánszemélyek, és további felajánlásokat is fogad a Humán Szolgáltató Központ.

AktuálisRotary Club Szolnok