2021.12.01, Szerda
Virág és dekoráruház nyílt Szolnokon a Városmajor úton
Szalay Ferenc facebook

Virág és dekoráruház nyílt Szolnokon a Városmajor úton

szolnok.hu

2020.10.19. 17:09

Veszélyes hely – a szó jó értelmében a nagyközönség előtt hétfőn megnyíló C&L Flóra Virág és Dekoráruház, mivel ha valaki egyszer ellátogat ide, akkor biztosan újra meg újra visszatér és sosem távozik üres kézzel. Mindez a jó ízléssel összeválogatott, igényes és kiváló minőségű kínálatnak és az üzletet működtető profi csapatnak köszönhető.

Hirdetés

Varjú Ákos, a C&L Flóra Kft. vezetője felidézte, hogy közel harminc évvel ezelőtt feleségével a Kertészeti Egyetemet frissen elvégezve nekivágtak a világnak, s meg sem álltak Hollandiáig. Az ott szerzett tapasztalatok alapján, kitartással, lelkesedéssel és szakmai elhivatottsággal végül két évtized alatt felépítettek egy vállalkozást Szolnokon, amely kész virágcsokrokkal látja el Nyugat-Európát, illetve kisebb-nagyobb bevásárlóközpontok polcait.

A 400 m2-es üzemcsarnokban azóta is folyik a termelés, emellé most egy virág és dekoráruházat nyitottak a Városmajor úton, az egykori nyomda helyén, ahol a lakosságot is kiszolgálják gyönyörű virágaikkal, szemet gyönyörködtető dekorációikkal.

Öröm látni, hogy a cég fejlesztése milyen remekül illeszkedik a városrész rehabilitációjába – mondta köszöntőjében Szalay Ferenc polgármester.

- Az egykor elhanyagolt épületbe most újra élet költözött, s ahogyan korábban is, a kiválóan prosperáló C&L Flóra Kft. neve továbbra is a minőséget és a folyamatos fejlődést jelenti. A városrész vitathatatlanul szépül, egymást követik a beruházások. A körforgalom kiépítése, a Mester úti projekt megvalósítása, az egykori tüdőkórház területén kialakuló családi szabadidő park mind mind vonzóbbá és élhetőbbé teszik a mindennapokat sokezer, a környéken élő számára.

A cég az elmúlt mintegy 10 esztendőben közel 10 millió terméket állított elő, s mostantól már a szolnokiak is vásárolhatnak náluk. Érdemes betérni, különösen így karácsony előtt, mert a termékkínálat néhány darabja a régi karácsonyok emlékeit idézi fel, míg a modern lakásdekorációk az újabb trendekhez illeszkedve öltöztethetik a lakást ünnepi hangulatba, a csodás virágok pazar választéka pedig rabul ejti a vásárlót…

Aktuálisvirágbolt