2024.04.25, Csütörtök
Átadták Újszász felújított temetői útját
A kép illusztráció - Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Átadták Újszász felújított temetői útját

kormanyhivatal.hu

2020.11.09. 11:36

A József Attila út rendbetétele a leglátványosabb, de nem az egyedüli része a település 200 millió forintos költségvetési forrásból megvalósult temetőfejlesztési beruházásnak.

Hirdetés

A fejlesztéssel ugyanis akadálymentesített járdát, új parkolókat és utcabútorokat is építettek, növelve a környék kulturált utcaképét, javítva a helyiek életminőségét. Az új út emellett Újszász forgalomáteresztő-képességét is növeli, és enyhíti a település közlekedési terhelését.

Határidőre, kiváló állapotban adta át a kivitelező az utat – hangsúlyozta az átadón Pócs János, a térség országgyűlési képviselője. Kiemelte: a fejlesztést az ország költségvetéséből támogatta a kormány, azt a helyi képviselő-testület is teljes mellszélességgel támogatta.

Köszönetet mondott a minőségi fejlesztésért a kormányhivatal főigazgatója is. Dr. Katona Károly elmondta: az út korábbi állapotában már nem volt méltó a városhoz, ezért a munka is időszerű volt.

Borbás Zoltán, a megyei közgyűlés alelnöke arról beszélt, a közgyűlésnek fontos Újszász és környékének fejlesztése, amelyért eddig és a jövőben is dolgozni fognak.

 

AktuálisÚjszászútépítés