2024.03.29, Péntek
Üdvözlet Szolnokról - eredményhirdetés
szolnok.hu

Üdvözlet Szolnokról - eredményhirdetés

szolnok.hu

2020.12.21. 12:54

Szolnok önkormányzata rajzpályázatot hirdetett „Üdvözlet Szolnokról” címmel, mivel a gyermekek szemüvegén keresztül is szeretnék megmutatni a város szépségeit, erősítve bennük a „MI” tudatot, a lokálpatriotizmus érzését, kialakítva ezáltal a megyeszékhelyhez való kötődést.

Hirdetés

A december 15-i nevezési határidőig a felhívásra számos ötletgazdag, kreatív alkotás érkezett, melyek közül egy 5 főből álló szakmai zsűri választotta ki a legjobbnak ítélt pályaműveket, két kategóriában.

A zsűrizés szempontjai között szerepelt a rajzok megfelelősége a pályázati kiírásban foglaltaknak, a formai követelmények hibátlan teljesítése, valamint a megvalósítás ötletessége, egyedisége, kreativitása is.

Alsó tagozatos kategóriában 1. helyezést ért el Baven Anna Júlia Helena 8 éves tanuló, felső tagozatos kategóriában a legjobbnak ítélt alkotás Ötvös Beatrix, 12 éves tanuló keze munkáját dicséri.

A pályázati kategóriánkénti 1-3. helyezett rajzok készítői ajándékcsomagban részesülnek, a legkreatívabb alkotások pedig Szolnok önkormányzata által készített és terjesztett képeslapon is megjelennek, melyek a város népszerűsítésének eszközévé válnak az elkövetkezendő időszakban.

 

Aktuálisrajzpályázat