2024.04.25, Csütörtök
Útjavítás miatt félpályás lezárás a záhonyi vasúti felüljárónál
Illusztráció: pixabay.com

Útjavítás miatt félpályás lezárás a záhonyi vasúti felüljárónál

info.szolnok.hu

2021.08.07. 06:00

Tekintettel a 4. számú főút kiemelt hálózati szerepkörére, valamint nemzetközi viszonylatban is meghatározó forgalmi terhelésére, a munkálatok ideje alatt a főúton torlódásokra kell számítani.

Hirdetés

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. augusztus 7-ig (szombat) a 4. számú főút 93+1660 km szelvényben lévő ún. záhonyi vasúti felüljáró környezetében burkolatjavítási munkálatok miatt félpályás lezárás került bevezetésre - írja az info.szolnok.hu. 

A munkálatok időtartama alatt a váltakozó irányú közúti forgalmat forgalomirányító fényjelző készülék irányítja. A forgalomkorlátozás az éjszakai időszakban is érvényben marad. A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák fogják felhívni a közlekedők figyelmét. Tekintettel a 4. számú főút kiemelt hálózati szerepkörére, valamint nemzetközi viszonylatban is meghatározó forgalmi terhelésére, a munkálatok ideje alatt a főúton torlódásokra kell számítani.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ütemezés az időjárás függvényében változhat, melyről szükség esetén további tájékoztatást fogunk küldeni. Az aktuális forgalmi helyzetről, lehetséges alternatív útvonalakról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ÚTINFORM szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon kaphatnak tájékoztatást.

Kérjük a Tisztelt Közlekedők szíves türelmét és fokozott figyelemmel való közlekedését!

AktuálisútjavításútlezárásMagyar Közút Nonprofit Zrt.