2024.04.17, Szerda
Nyugdíjasoknak tartottak prevenciós előadást a Szolnoki Rendőrkapitányság dolgozói
Illusztráció, pixabay.com

Nyugdíjasoknak tartottak prevenciós előadást a Szolnoki Rendőrkapitányság dolgozói

police.hu

2021.11.14. 09:30

Bűnmegelőzés és áldozatsegítés témakörben kaptak felvilágosítást a Hámán Kató Nyugdíjas Klub tagjai a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársaitól.

Hirdetés

A Voke Művelődési Házban tartott prevenciós előadást a Hámán Kató Nyugdíjas Klub tagjainak a Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója és az Áldozatsegítő Központ munkatársa. - számol be róla a police.hu.

Az előadók az idősek sérelmére elkövetett bűncselekményekről és azok megelőzési lehetőségeiről tartottak előadást, ennek keretén belül bűnmegelőzési kisfilmeket is bemutattak a trükkös csalásokról.

Az áldozattá válás megelőzése érdekében felhívták az idősek figyelmét az  idegenekkel szembeni óvatosságra, kiemelve, hogy ne engedjenek be otthonaikba ismeretlen személyeket, házalókat, valamint a hatóságok, illetve közüzemi szolgáltatók munkatársaitól minden esetben kérjenek igazolványt.

Az interaktív előadás során a klubtagok megosztották személyes tapasztalataikat, észrevételeiket is. Az előadás végén az idősek tájékoztató szóróanyagokat vehettek át.

AktuálisSzolnok Városi RendőrkapitányságVOKE Csomóponti Művelődési Háznyugdíjas klubbűnmegelőzés