2024.05.23, Csütörtök

Díjátadó ünnepség a megyebéli versenyek legjobbjainak

2016.06.03. 12:19

Összevont Jász-Nagykun-Szolnok megyei díjátadó ünnepséget tartottak a Megyeházán a Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ (POK) szervezésében.

Összevont Jász-Nagykun-Szolnok megyei díjátadó ünnepséget tartottak a Megyeházán a Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ (POK) szervezésében. Összesen közel százan kaptak elismerést abból az alkalomból, hogy a POK által támogatott és koordinált országos tanulmányi és művészeti versenyek megyei fordulóin dobogósok lettek.

A kiváló teljesítményt elérő fiatalokat és felkészítő tanáraikat Dr. Kállai Mária köszöntötte. A kormánymegbízott kiemelte; a Megavers, az Ádámok és Évák, vagy a Kiugró ma már szervesen hozzá tartozik a térség, a város kulturális életéhez. Olyan értéket képviselnek, amelyre méltán lehetünk büszkék. Nagyon büszkék vagyunk azokra a fiatalokra is, akik az országos tanulmányi és művészeti versenyeken mérettetik meg magukat és érnek el kiváló eredményeket- tette hozzá.
 
Az elmúlt időszakban 14 országos verseny megyei fordulóin Jász-Nagykun-Szolnok megyében 77 iskola 826 diákja vett részt. Közülük az ünnepségen 127 tanuló teljesítményének az elismerésére került sor.
A felkészítő pedagógusok munkáját is elismerték, akiknek dr. Csoór György, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés társadalmi alelnöke nyújtott át emléklapot és a hölgyeknek virágot.
 
(Kormánymegbízotti Kabinet, jnszm.hu)

Galéria

AktuálisSzolnoki Pedagógiai Oktatási Központországos tanulmányi versenyművészeti verseny