2024.06.21, Péntek

Elindult a „ helyiSzaki „ weboldal Törökszentmiklóson

2016.05.05. 11:16

A helyiSzaki működése egy intelligens megoldás, amely a környezetünkből nyújt pontos választ a lakosság igényeire.

A helyiSzaki működése egy intelligens megoldás, amely a környezetünkből nyújt pontos választ a lakosság igényeire. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a ház körüli teendők elvégzéséhez szakmánként kereshetnek vállalkozókat. De lehetőséget nyújt meghatározott feladatok elvégzésére is, legyen az korrepetálás, költöztetés, takarítás, bevásárlás vagy éppen rendezvényszervezés.

A város önkormányzata január 28-i ülésén hozta meg a döntését, miszerint „a helyi megoldás, helyi igényekre” weboldal alkalmazásával segíti a lakosok és a vállalkozók egymásra találását, ezáltal gyors segítséget nyújt számtalan feladat megoldására. Ez a program a hagyományos hirdetésektől független egységes támogatást biztosít minden helyi kötődésű vállalkozónak és magánszemélyeknek.  A mindennapi életben felmerülő igények megoldására vállalkozók és lakosok is jelentkezhetnek.

Sok vállalkozó regisztrálta már magát, és bíznak abban, hogy egyre többen igénybe veszik majd ezt a díjmentes szolgáltatást. A cél ugyanis az, hogy valóban segítsék egymást.  Lehetőség legyen mindenféle feladat átvállalására partnert találni, legyen az csak akár a tűzhelytisztítás vagy a  bútor összeszerelés, hiszen nem mindenki tud megbirkózni ezen feladat elvégzésével sem. Ilyenkor egyszerűen csak megkeresi, hogy kihez fordulhat segítségért. Aki tehát bármilyen munkát szívesen bevállalna, lehetősége van, hogy regisztrálja magát a http://torokszentmiklos.helyiszaki.hu/ weboldalon.

Regisztrálni szolgáltatóként illetve keresőként van lehetőség.

Miután a munka elvégeztével ugyancsak itt tudják értékelni a partner munkáját, ezáltal hozzájárulni ahhoz, hogy valóban segítsék a lakosokat a megbízható helyi partnerek ajánlásával.

Bíznak abban, hogy az értékelés mindenkit igényes, precíz, pontos munkavégzésre ösztönöz és az oldalon megjelenő elismerő szavak a város elismert szakijává teszi az adott vállalkozót vagy lakost.

Látogassanak el a http://torokszentmiklos.helyiszaki.hu/  weboldalra és használják azt az igényeik szerint.

forrás: torokszentmiklos.hu

Galéria

AktuálisTörökszentmiklósszakmahelyiszakihirdetéshelyi vállalkozó