2024.06.21, Péntek

Még lehet jelentkezni a Szeretem Szolnokot pályázatra

szolnok.hu

2016.08.02. 13:28

Augusztus 14-én délig várják a műveket!

Az elmúlt években rengeteget szépült, fejlődött Szolnok városa, és a közeljövő újabb nagyléptékű fejlesztéseket hoz a megyeszékhelyen. Hogy megmutassák a város szerethető arcát az idén negyedik alkalommal írja ki az önkormányzat a Szeretem Szolnokot! pályázatot.

A pályázatra a korábbi esztendőkben a legkülönfélébb technikákkal készült pályamunkák érkeztek: gyerekek, felnőttek „mondták el” versben, dalban, fényképpel vagy éppen festménnyel, mit is jelent számukra ez a város. Megmutatták, hogy számtalan szépség veszi körül nap mint nap az embereket, csak nyitott szemmel kell járni.

Mutassák meg ismét Szolnok szerethető arcát, örökítsenek meg egy-egy varázslatos szolnoki pillanatot vagy például egy hangulatos helyet!

Téma: olyan értékes pillanatok megragadása, amelyek bemutatják Szolnok természeti és épített értékeit, egy-egy városhoz kapcsolódó pozitív élményt, valamint alkalmasak arra, hogy erősítsék az itt élők, illetve a turisták városhoz való kötődését.

A pályázati anyag beküldési határideje: 2016. augusztus 14. 12 óra

Pályázati anyag beadása: A tetszőleges technikával készült, de digitálisan beküldhető és bemutatható pályaműveket (maximum 3 db pályázónként) a [email protected] e-mail címre. (Fotó esetén a fájltípus: jpeg, felbontás: min 300dpi, a videókat a youtube-ra kérjük a feltölteni, s a linket küldjék el.)


A beérkező pályaműveket öttagú szakmai zsűri értékeli, de a közönség is szavazhat, a „szeretemszolnokot” facebook oldalon 2016. aug. 22-én 12 óra és 2016. aug. 25-én 12 óra között. A közönségszavazás lezárása és a zsűri döntése után az eredmény végleges, fellebbezésnek helye nincs. A pályázat eredményeiről a pályázók e-mailben vagy telefonon kapnak értesítést.

A pályázat díjazása: A beérkező pályaművek közül a zsűri által öt legjobbnak ítélt alkotás, illetve a facebookon legtöbb szavazatot kapott fotó értékes díjakban részesül.

 

A díjakat a Szolnok napjához kapcsolódó rendezvényen adják át.

Pályázati feltételek:

·         A pályázatnak nevezési díja nincs.

·         A pályázó telefonos és/vagy e-mail-es elérhetőséget adjon meg.

·         Egy pályázó maximum 3 tetszőleges technikával készített pályamunkával pályázhat (Fotó esetén 1 pályázatnak számít 3 egyedi kép, vagy 1 konkrét témát feldolgozó sorozat.)

·         A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.

·         A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat térítésmentesen felhasználja.

forrás: szolnok.hu