2024.04.15, Hétfő
Stressz-Stop tréning autóbuszvezetőknek

Stressz-Stop tréning autóbuszvezetőknek

police.hu

2017.01.14. 18:44

Az elmúlt év során együttműködés született a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. között. Ennek célja a tömegközlekedés biztonságosabbá tétele és az áldozattá válás megelőzése az utazások során.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője emléklapokat adott át azoknak az autóbuszvezetőknek, akik részt vettek a Stressz-Stop elnevezésű tréningen.

 

A bűnmegelőzési együttműködési stratégia keretében számos kezdeményezés indult el a megyében, amelyek kézzel fogható eredményeket mutatnak az elmúlt közel fél év távlatában. Ennek keretében a KMKK Zrt. autóbuszvezetői részére Stressz-Stop elnevezéssel konfliktuskezelési tréninget szerveztek a felek a GOW Egyesület bevonásával.

A képzési terv első lépcsőjében húsz autóbuszvezető vett részt a kezdeményezésen, amelyet a tervek szerint további állomások követnek majd a KMKK Zrt. érdekeltségi területein.

 

Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány, Pásztor József a KMKK Zrt. koordinációs és szolnoki területi igazgatója, továbbá Balla Tibor a GOW Egyesület elnöke ünnepélyes keretek között okleveleket adtak át a résztvevőknek.

Helyi hírekJász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságStressz-Stop tréningautóbuszvezető