2020.07.04, Szombat

Hirdetés

Kiderült, ki tervezi az M4-es Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakaszát
Illusztráció - Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Kiderült, ki tervezi az M4-es Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakaszát

2019.05.03. 13:52

A négysávosodő főút leghosszabb szakaszának indul az előkészítése, hat csomópont is megépül Törökszentmiklós és Püspökladány között.

Hirdetés

Indulhat az M4-es gyorsforgalmi út előkészítése Törökszentmiklós és Püspökladány között. A TED-en megjelentek szerint a mintegy 65 kilométeres szakasz - mely a leghosszabb a kivitelezendő szakaszok között - tervezését az UTIBER Közúti Beruházó Kft. és a RODEN Kft. végzi el. A feladatok közt a módosított engedélyezési terv készítése, valamint a kiviteli terv készítése egyaránt szerepel.

A beruházó NIF Zrt. közbeszerzées szerint a szakaszon hat egyéb csomópont, két komplex pihenő és két egyszerű pihenő is kiépül.

A Budapesttől a román határnál fekvő Nagykerekiig létrejövő M4-esen jelenleg már Üllő és Cegléd, Cegléd és Abony, valamint Berettyóújfalu és Nagykereki között is zajlik a kivitelezés. Ugyanakkor Abony és Törökszentmiklós között már keresik a kivitelezőt a négysávos út elkészítéséhez. A Püspökladány és Berettyóújfalu közötti 30 kilométeres szakaszról pedig tavaly nyáron derültek ki az első információk.

Helyi hírekM4-esTörökszentmiklósPüspökladánytervezés