2024.04.25, Csütörtök
Több törökszentmiklósi utcában is kijavították a kátyúkat
minosegi-katyutas.hu

Több törökszentmiklósi utcában is kijavították a kátyúkat

Törökszentmiklós Önkormányzat (Facebook)

2019.07.02. 11:35

Menetrend szerint halad a kátyúzás a városban.

Hirdetés

Három közterületen, a Hermann, Batthyány és Deák utcákban közmiunkások javították ki a kátyúk nagy részét - derül ki a városi önkormányzat tájékoztatásából. A Dobó úton a TM Építő-szerelő Kft kivitelezésében kátyúznak, bár a beszerzett alapanyag minősége nem mindig megfelelő. A mart aszfalt, ami újrafeldolgozásra kerül sokszor földdel keverve érkezik, ami rontja a kátyúkba kerülő aszfalt minőségét, azonban ez csak néhány nap múlva derül ki. Ezekben az esetekben a munkások visszamennek és korrigálják az anyagminőség hibájából eredő problémákat.

Amint az aszfaltüzemből jobb minőségű alapanyag érkezik, várhatóan felgyorsul a kátyúk javításának üteme Törökszentmiklóson. Egy-egy városrész útjainak javítása menetrend szerint történik, az egymás mellett lévő utcák javítása, hatékonyabb. mint a város egymástól messze lévő pontjaira költöztetni a gépet, ezért nem minden esetben kerül azonnal sor a lakossági bejelentések feldogozására.

Az önkormányzta Facebook oldalán  közölte: a bejelentett kátyúk javítására akkor kerül sor, amikor az ütem terv szerint is abba a városrészbe vagy utcába ér a gép. A lakosok bejelentéseit továbbra is várják.

Helyi hírekTörökszentmiklóskátyúkátyúzásútjavítás