2024.03.29, Péntek
Újabb forrást kapott a megyeszékhely a szolnoki Szigligeti Színház felújítására
Kép: wikipédia

Újabb forrást kapott a megyeszékhely a szolnoki Szigligeti Színház felújítására

info.szolnok.hu

2022.04.12. 09:30

Annak érdekében, hogy a Szigligeti Színház felújítása a mai kornak megfelelő technikai színvonalon valósulhasson meg, újabb forrást kapott a megyeszékhely az EMMI-től, ennek megfelelően döntöttek a képviselők a forrásösszetétel változásáról, valamint a vonatkozó közbeszerzési és műszaki ellenőri szerződések módosításáról.

Hirdetés

Szolnok és térsége települési vízgazdálkodásának korszerűsítéséről szóló pályázattal kapcsolatosan a közgyűlés 2021. novemberi közgyűlésen döntött a 6,43 milliárd fotint támogatás megigényléséről - olvasható Szolnok hivatalos honlapján. Mint írják, a

pályázat elbírálását megelőzően az Innovációs és Technológiai Minisztériummal többször történt egyeztetés, melynek alapján a pályázat benyújtása és megvalósítása több ütemben történik meg.

Az I. ütemben közel 2 milliárd forint értékben nyújtottak be pályázatot, mely pozitív támogatói döntésben részesült, 100% támogatási intenzitás mellett. A projekt sikeres megvalósítása érdekében döntöttek a módosult forrásösszetételről is.

Helyi hírekSzolnoki Szigligeti Színházépületfelújítástámogatáspályázat