2024.06.21, Péntek

Itt a lehetőség vállalkozóvá váláshoz

2016.04.11. 11:31

Országos program indult az Észak-Alföldön is a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatására - Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek számára is! 

Országos program indult az Észak-Alföldön is a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatására - Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek számára is! 


A "Vállalkozz Magyarország" program célja Magyarország területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18-25 év közötti (felsőfokú végzettségű pályakezdők esetén 25-30 éves) fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, üzleti tervük kialakításához nyújtott ismeret és készségfejlesztéssel, valamint pénzügyi támogatással a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozásuk induló költségeihez.
Az Ifjúsági Garancia Program részeként, elsősorban az álláskereső fiatalok vállalkozóvá válásához kíván segítséget nyújtani.
A program fő célcsoportja a 18-25 év közötti, más vállalkozásban többségi tulajdonnal nem rendelkező új mikro-vállalkozást indítani tervező természetes személyek. E program mindenekelőtt azokat a fiatalokat célozza, akik vállalkozás indításához ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek. Feltétel, hogy az egyén az Ifjúsági Garancia Program regisztrált alanya legyen, tehát olyan fiatal, aki a programba történő bevonáskor a munkaügyi szervezetnél álláskereső, vagy olyan fiatal, aki sem oktatásban sem képzésben nem vesz részt és nem is dolgozik. 

forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat / vallalkozzmagyarorszag.hu

Galéria

AktuálisVállalkozz MagyarországIfjúsági Garancia Program