2024.04.19, Péntek

Megnyitja kapuit a Jász-Expo

jasz-expo.eu

2017.09.08. 09:01

Szórakoztató családi és egyben gazdasági tájékoztatót, valamint interaktív programokat ígér szeptember 8-10-ig a VII. Jász-Expo & Fesztivál, amely évente kerül megrendezésre a Jászság fővárosában.

Hirdetés

 

A vidéki expók sajátos varázsával rendelkező Jász-Expo, a Jászság gazdasági kirakataként elsősorban cégeknek, vállalkozásoknak kínál bemutatkozási lehetőséget. Az expo társrendezvénye - egyebek mellett - a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara "kiváló hazai élelmiszerek" kollektív standja, ahol térségi termelők által megtermelt és előállított élelmiszerek kóstoltatása és vására marasztalja a nagyérdeműt. Hagyományosan megrendezésre kerül a "Berényi Autószalon 2017" az Autó Márkakereskedők Kiállítása is, melyen a térség márkaképviseletei a népszerű típusok és új modellek bemutatása mellett egyedi kedvezményekkel is várják az érdeklődőket.

A Fesztivál minden bizonnyal idén is több ezer látogató számára kínál vonzó zenei, gyermek, folklór stb. programokat, sztárfellépőkkel.

Helyszín Jászberény főtere, a Lehel vezér tér, amely az említett expo pavilonokon, Autó Kiállításon, fesztivál színpadon túl a kézműves vásárnak és a Gasztro-Szigetnek is helyet ad.

A látogatók belépőjegy nélkül tekinthetik meg az expót és a kísérő programokat egyaránt.

Szeptember 8-10. között mindenkit vár a kiállítással egybekötött színes fesztiváli kavalkád és a gazdag gasztronómiai kínálat.

 

KitekintőJászberényJász-ExpoJász-Expo & Fesztivál