2024.04.19, Péntek

Dupla szilveszter a Szolnoki Szigligeti Színházban

Szolnoki Szigligeti Színház

2018.12.03. 14:51

A Színház a nagy érdeklődésre való tekintettel, december 31-én 17.00 órakor és 21.30 órakor is megrendezi szilveszteri gáláját. Az előadásokra jegyek még válthatók.

Hirdetés

Szolnokon az idei szilveszteri gála még meghittebb lesz az eddigieknél. Szívhez szóló, nosztalgikus, fülbemászó, mozgalmas, örökzöld, népszerű dallamokkal, sok humorral, még több zenével, repülő ruhákkal, elegáns táncosokkal, szárnyaló melódiákkal, sok-sok nosztalgikus, örök emberi érzéssel. Ez egy igazi szolnoki szellemiségű gála lesz, a legismertebb műsorszámokkal, melyek mindig megdobogtatják a publikum szívét.

 

A fellépő szólisták:

Balázs Péter, Barabás Botond, Bot Gábor, Dósa Mátyás, Geszthy Veronika, Gyöngyössy Kati, Harna Péter, Horváth Gábor, Járai Máté, Kertész Marcella, Lőrincz Judit, Lugosi Claudia, Molnár Nikolett, Nádasi Veronika, Ónodi Gábor, Ökrös Attila, Tunyogi Bernadett, Varga Vivien és Zelei Gábor.

 

Olyan örökzöldek hangzanak el, mint az Orchideák, a Meseautó, a Pá, kis aranyom, a Singing in the Rain, a Bicska Maxi, a Gyerünk, Tubicám, a Művészhimnusz, a Hazám, hazám, lesz filmzene blokk, világzene blokk és lesz házibuli hangulat is. Nagyon sokféle muzsika, változatos hangszerelés és zenei stílusok.

Egy a lényeg: a szolnoki közönség lelkében felfrissülve, üdítő szórakozás után vághasson neki az Új Esztendőnek!

 

KultúraszilveszterSzolnoki Szigligeti Színház