2024.06.13, Csütörtök

Nívódíjas óvodapedagógusokat köszöntöttek a városházán

2016.05.07. 16:01

Hat óvodapedagógust köszöntött pénteken Szalay Ferenc polgármester a városházán, mindannyian a közelmúltban vehették át a „Nívó szintet teljesítő óvodapedagógus” díjat.

Hat óvodapedagógust köszöntött pénteken Szalay Ferenc polgármester a városházán, mindannyian a közelmúltban vehették át a „Nívó szintet teljesítő óvodapedagógus” díjat.

Önök azok, akik gyermekeinket már legkisebb koruktól kezdve a jövőre készítik fel, tanítanak és nevelnek, s közben érzelmi biztonságot is adnak. Gyermekeink jó helyen vannak a szolnoki óvodákban – mondta köszöntőjében Szalay Ferenc.

A Szolnok Városi Óvodák 2014/2015-ös nevelési évben Belső ösztönző-rendszerünk keretén belül hagyományteremtő céllal kidolgozták a kollégák szakmai munkájának elismerési módját, és megalapították a „NÍVÓ szintet teljesítő óvodapedagógus” díjat.

A belső minősítési rendszer keretében tavaly 11 óvodapedagógus adott számot hiteles, tudatos, differenciált módszertani tudásának színvonaláról, szakmai felkészültségéről.

A 2015/2016-os nevelési évben hat óvodapedagógus vállalta a megmérettetést. Valamennyi pályázó sikeresen megfelelt a kiírásban szereplő elvárásoknak, és gyakorlati munkájukat bemutató délelőttjükön szakmai felkészültségüket bizonyították.

Az óvodapedagógusok közül egy az Érzelmi biztonság, szocializáció, ketten a Rajzolás, festés, mintázás, kézimunka és hárman az Ének, zene, énekes játék, gyermektánc területén vehette át a „NÍVÓ szintet teljesítő óvodapedagógus” díjat.

Csiffóné Burján Edit (SZVÓ Zengő Tagintézmény)

Béresné Horváth Márta (SZVÓ Kolozsvári úti Tagintézmény)

Kaló Ágnes (SZVÓ Szivárvány Tagintézmény)

Sas Tiborné (SZVÓ Tündérkert Tagintézmény)

Földesné Kovács Szilvia (SZVÓ Százszorszép Tagintézmény)

Szabó Erika (SZVÓ Százszorszép Tagintézmény)

forrás: szolnok.hu

Galéria

Helyi hírekóvodaóvodapedagógusNívó szintet teljesítő óvodapedagógus