2024.05.23, Csütörtök

ÖNKÉNTES MENTŐCSOPORTOKAT TÁMOGAT AZ LUK

2016.02.29. 11:42

A Schaeffler csoporthoz tartozó LuK Savaria Kft. munkavédelmi lábbelik vásárlásához nyújtott támogatást, annak érdekében, hogy több mint 150 ember biztonságos munkavégzéséhez és egységes megjelenéséhez járuljon hozzá.

Ennyien vannak ugyanis azok, akik az igazgatóság égisze alatt öt mentőcsoportban önkéntesen dolgoznak, elsősorban a megyében élők biztonsága érdekében. Nem egyszer saját biztonságukat és életüket veszélyeztetve.

Az LuK Savaria önkéntes mentőcsoportokat támogat

A támogatási szerződés aláírását készült csoportképen (balról jobbról): Gáspár Attila cégvezető LuK Savaria Kft., Kenyeresné V. Rita személyügyi vezető LuK Savaria Kft., Varga László elnök Önkéntes Tűzoltó Egyesület Vép-Bozzai, Michael Reinig ügyvezető igazgató LuK Savaria Kft., Erdélyi Krisztián tű. ezredes igazgató Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Dr. Unger István tű. ezredes gazdasági igazgató-helyettes Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


A szombathelyi gyár örömmel tett eleget a kérésnek, hiszen a vállalat vezetésének fontos munkavállalóinak biztonságos munkavégzése, a környezet védelme, valamint a társadalmi szerepvállalás felelőssége is. A vállalatcsoport erről vezetési irányelvei között is említést tesz: a cégvezetés a biztonságos, egészséget megőrző, teljesítményorientált munkahely megteremtésével és a mindennapokban gyakorolt környezetvédelemmel járul hozzá a vállalat fennmaradásához és sikerességhez.

Az LuK Savaria önkéntes mentőcsoportokat támogat

Michael Reinig az LuK Savaria Kft. ügyvezető igazgatója és Varga László az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Vép-Bozzai elnöke a támogatási szerződés aláírását követően


A támogatási szerződés ünnepélyes aláírásakor Michael Reinig, az LuK Savaria Kft. Ügyvezető igazgatója elmondta „Örömmel tettünk eleget a felkérésnek, hiszen vállalatvezetőként és magánszemélyként is különösen fontos számomra a biztonságos munkavégzés és a környezetvédelem”.

Forrás: alon.hu

Galéria