2024.05.27, Hétfő

Pusztamonostoron találkoztak a Jászság jegyzői

2016.06.27. 12:38

Pusztamonostoron találkoztak a Jászság jegyzői.

Pusztamonostoron találkoztak a Jászság jegyzői. A Jegyzői Klub eseményén jelen volt Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, dr. Kollár István főosztályvezető, dr. Voller Erika, a jegyzőklub vezetője, valamint Dusa Zsuzsanna megyei főépítész és a járási hivatalok vezetői is.

A Jászsági Jegyzőklub összejövetelén, ahol a megjelenteket dr. Voller Erika, a jegyzőklub vezetője köszöntötte, két kivétellel a Jászság valamennyi jegyzője jelen volt.

Dr. Voller Erika örömmel fogadta, hogy több kolléga is szorgalmazta a klub összehívását, mely a jegyzők szakmai munkájához nagy segítséget nyújt.

A jegyzőklubot a település polgármestere, Sári Ferenc nyitotta meg, örömét kifejezve, hogy több év után ismét Pusztamonostoron fogadhatja a törvényesség őreit.

Dr. Kállai Mária kormánymegbízott a helyi közösségteremtés, a helyi identitás egyik eszközének nevezte ezt az évtizedek óta nagyszerűen működő kezdeményezést.

A rendezvény előadói – dr. Kollár István főosztályvezető, valamint Dusa Zsuzsanna állami főépítész – a jelentősebb jogszabályváltozásokról, illetve az építésügyi igazgatást érintő legfontosabb változásokról adtak tájékoztatást.

A szakmai rendezvényt délutánba nyúló kötetlen beszélgetés követte.

(Jászságonline; Kormánymegbízotti Kabinet)

Galéria