2024.05.27, Hétfő

Rendőreink a Tisza-tó körül futottak

2016.05.11. 12:25

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ismét közösen rendezte meg az Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságot. Az 54,4 kilométeres távot Poroszló-Kisköre-Abádszalók-Tiszafüred útvonalon, a Tisza-tó körül kiépített gátkoronán teljesítették a váltófutás tagjai.

Vincze P. Márton, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központjának igazgatója, Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint Kovács Erika rendőr ezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági főkapitány-helyettese 2016. május 10-én Tiszafüreden ünnepélyes megnyitón köszöntötte az idén harmadik alkalommal megrendezett verseny résztvevőit.

A szép időjárás kedvezett a versenyen résztvevő Országos Rendőr-főkapitányság, Készenléti Rendőrség, 13 megyei rendőr-főkapitányság és Budapesti Rendőr-főkapitányság 6-6 fős csapatának.

Az összetett csapatversenyben III. helyen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság II. helyen a Készenléti Rendőrség csapata végzett. A futóbajnokság legjobbjai a Budapesti Rendőr-főkapitányság futói lettek.

forrás: police.hu

Galéria

AktuálisTisza-tórendőrségváltófutás