2024.06.25, Kedd

Tavaszi élményekre felkészülni, magyarok között Ausztria zöld szívében!

2016.05.13. 17:08

Tavasszal Ausztria zöld szíve, a Mura-völgy felső szakasza virágba borul. Egy álom válhat valóra, ha nem a tengerpartot célozzuk meg tavaszi és nyári lustálkodásunk célpontjának, hanem a boldog, mesebeli Ausztriát.

A kék ég, friss, tiszta levegő, zöldben pompázó rétek és tavak, a kanyargós Mura-völgy és Ausztria legszebb látnivalói fogadják ebben a térségben honfitársainkat. A szépséges régió nincs távol, ezért nagyszerű programokat szervezhetünk már az odaútra is, nehogy unatkozzon a társaság. Már az utazás is rendkívüli élményekkel kecsegteti mindazokat, akik nekivágnak a nagy kalandnak.

Amint közelítünk a célállomáshoz, Kreischberghez, a masniszerűen kanyargó Mura völgye mellett még május végéig hósipkásak a hívogató hegycsúcsok, ami júniusra azután elolvad. A Murau völgytől egy karnyújtásnyira pedig csak képeslapokon látott tájak, programok és látnivalók várják a család apraját és nagyját. Kezdjük az indulással, mert nem kell unalmas utazással eltölteni egy napot sem, akik nekivágnak!

Öveket becsatolni, rendkívüli élményekre, tavaszi és nyári vakációra felkészülni!

Vigyázz, kész, rajt! Kalandra, nagyszerű élményekre, tavaszi és nyári vakációra felkészülni a

Relax Resortban!

Galéria

Kirakatrelax resortausztriamuraukreischberg

Ajánljuk még