2024.05.23, Csütörtök

Tiszavirág Fesztiválra készül a város

2016.06.11. 06:34

Június 14-én nyitja meg képzeletbeli kapuit a Tiszavirág Fesztivál Szolnokon.

Június 14-én nyitja meg képzeletbeli kapuit a Tiszavirág Fesztivál Szolnokon. A megyeszékhely egyik legnépszerűbb rendezvényének sajtótájékoztatóján Kovács Ákos főszervező és Szalay Ferenc polgármester beszélt a programokról.

- A Tiszavirág Fesztivál a fesztiválozóktól lett igazán különlegessé és hangulatossá. Ezért is döntöttünk úgy, hogy elhagyjuk a klasszikus nagykoncerteket, mert már a terület a hatalmas tömeg miatt nem tudta a megfelelő minőségben kiszolgálni a vendégeket - kezdte sajtótájékoztatóját Kovács Ákos.

A főszervező elmondta, hogy a kiváló zenei és gasztronómiai kínálat természetesen marad, sőt, a látványelemekben valami egészen különlegessen készülnek a TIszai hajósok, vagy ahogyan a fesztiválozók ismerik, a Maláta téren.

- A Tiszavirág Fesztivál nem véletlenül lett országszerte, sőt, nemzetközileg is ismert - tette hozzá Szalay Ferenc polgármester. - Ez a minőségnek, a hangulatnak, az egyediságnek köszönhető elsősorban. Ezzel a rendezvénnyel közösséget tudunk teremteni, erősíthetjük a lokálpatriotizmust, ezért is álltunk ismét kiemelt támogatóként a programok mellé.

A fesztivál június 14-én kedden nyitja meg kapuit, s valamikor vasárnap hajnalban zár.

forrás: szolnok.hu

Galéria

AktuálisTiszavirág Fesztivál