2024.04.26, Péntek

Négyszeres gyémántdíjas városmarketing

szolnok.hu

2017.06.10. 07:15

A Magyar Marketing Szövetség a Szolnoki Önkormányzat négy kiadványát, illetve marketingeszközét is gyémánt díjjal jutalmazta a közelmúltban. A város történetében egyedülálló szakmai sikerről Szalay Ferenc polgármester és Fejér Andor alpolgármester tájékoztatta a sajtó képviselőit.

Hirdetés

Rendhagyó sajtótájékoztatót tartott a Tiszai hajósok terén lévő Galéria Étterem kerthelyiségében a város vezetése. Az eseményre ugyanis nem csupán a média képviselőit hívták meg, hanem a fontosabb szállásadók, turisztikai attrakciók vezetőit is. Hiszen, mint azt Szalay Ferenc polgármester megfogalmazta: közös a munka és közös a siker is.

- Amikor úgy döntöttünk, hogy a városmarketing munkánkat egy osztály égisze alatt hangoljuk össze, akkor sokat vártunk a munkatársainktól, ám az nekünk is pozitív meglepetés volt, hogy már ilyen gyorsan ilyen remek eredményt érnek el - mondta Szalay Ferenc.

A városvezető kiemelte, hogy a díjazott városbemutató könyv, a szálláslehetőségeket, rendezvényeket és a megyeszékhely turisztikai látnivalóit bemutató kiadványsorozat, a SzolnokApp mobilalkalmazás, valamint Tiszai mesevirágok című mesekönyv egyaránt kivívta a szakmai zsűri elismerését, a maga területén mindegyiket példaértékűnek és rendkívül hatékonynak találták. Pontosan ezért is érdemelte ki a mindegyik a szövetség legrangosabb elismerését.

Fejér Andor alpolgármester az együttműködés fontosságát emelteki. Mint kifejtette: komolyan veszik a turisztikai szolgáltatók, a szállásadók észrevételeit, kérik és várják is, hogy mondják el ötleteiket, meglátásaikat, hiszen a város marketingcsatornáin keresztül sokat tud Szolnok is segíteni nekik, s mindez természetesen viszont is igaz.

 

 

AktuálisSzolnokSzolnoki Önkormányzatgyémántdíjas városmarketing