2024.04.26, Péntek
Experidance előadást kaptak Szolnok idős polgárai
Szolnok facebook

Experidance előadást kaptak Szolnok idős polgárai

kormanyhivatal.hu

2017.10.04. 10:42

Nagysikerű előadással köszöntötte a szolnoki önkormányzat Idősek Világnapján a megyeszékhely idős polgárait. A városi sportcsarnokban több mint 1500 szépkorú vendég és az idősellátásban dolgozó szakember láthatta a Gyöngyhajú lány című zenés-táncos produkciót.

Hirdetés

 

 

A látványos műsort megelőzően dr. Kállai Mária kormánymegbízott arról beszélt, hogy az idősek a jövő generációjának örökséget adtak, olyan hagyatékot, amely tele van tapasztalással, tudással, bölcsességgel, derűvel, amely óriási segítséget jelent a fiatalabbaknak. Az idősek tisztelete és a feléjük irányuló figyelem a mai generáció kötelessége.

Ameddig tehetjük, törődnünk kell azzal is, hogy bevonjuk őket társadalmuk mindennapjaiba, a tágabb és szűkebb közösségekben megvalósított közéleti, társadalmi és közösségteremtő tevékenységekbe és meggyőződésem, hogy Szolnok ebben nagyon jó úton jár - mondta a megyei kormánymegbízott.

Dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő is az idősek iránti tiszteletről beszélt, s arról, hogy egy társadalomnak fokmérője az, miként is törődik idős polgáraival.

 

Szolnokról elindult Experidance Társulat, mint minden fellépésekor hatalmas sikert aratott, hosszú vastaps köszönte meg a felejthetetlen produkciót.

AktuálisSzolnokidősek világnapjaExperidance Társulat