2024.04.24, Szerda

Kiértékelték a szolnokiak az Utazás Kiállítást

info.szolnok.hu

2017.03.09. 08:49

Szolnok standja már messziről jól látható volt, hiszen a RepTár repülő húzta a Szolnok táblát, ezzel is szimbolizálva fő turisztikai vonzerejüket.

Hirdetés

 

Az aktív turizmus és a fesztiválturizmus állt az Utazás Kiállítás középpontjában. A Szolnok stand koncepciója igazodott az idei kiállítás fő témájához, fesztiválokról, főbb rendezvényekről, valamint a szabadidő aktív eltöltésének lehetőségeiről adtak tájékoztatást. A fesztiválokat, karszalagokkal is népszerűsítették, mely egyben játék is volt,  hétfőn sorsolták ki az öt szerencsés nyertest, akik szolnoki ajándékcsomagban részesültek.

Nagy sikert aratott a szelfi pont: a Holt-Tiszát varázsolták a standra képi megjelenésben, 3D-s megoldással pedig kajakba ülhettek a látogatók és fotót készíthettek magukról. Akik az elkészült képet feltöltötték a facebook oldalra, ajándékot kaptak.

A szolnoki habos isler az elmúlt évekhez hasonlóan nagy népszerűségnek örvendett, hiszen sokan még nem kóstolták a csak Szolnokon kapható süteményt.

Sokan érdeklődtek a szolnoki sétahajózás, kajak/kenuzási lehetőségekről, valamint a kempingezés felől.

 

Pont Szolnok, Pont Fesztivál, Pont szállás című kiadványok elnyerték a látogatók tetszését, turisztikai térképek is nagyon kelendőek voltak.

 

Az Utazás kiállítás színes forgataga egy felnőtt számára is rengeteg élményt jelentett, hát még egy kisgyermeknek. A legkisebbekre gondolva a standon berendeztek egy gyereksarkot a Városházát, Tiszavirág hidat, RepTárat ábrázoló kifestő képeslapokkal, színes ceruzákkal, léggömbökkel, szélforgókkal.

 

Nagyon sokan rácsodálkoztak Szolnok város szépségeire és a színes programajánlatára, így az idén biztosan több turistára, a városba látogatókra számíthatnak.

AktuálisSzolnokUtazás Kiállítás és VásárReptár