2020.02.20, Csütörtök

Hirdetés

Társadalmi halőri és halászati őri tanfolyam és vizsga indul júliusban
sporthorgasz.eu

Társadalmi halőri és halászati őri tanfolyam és vizsga indul júliusban

Jász-Nagykun-Szolnok Kormányhivatal

2017.06.22. 14:44

A Kormányhivatal által szervezett tanfolyamra július 11-ig lehet jelentkezni, vizsgázni pedig a jelentkezők létszámától függően akár már július végén.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földművelésügyi Osztálya a halgazdálkodás és a halvédelem egyes szabályainak megállapításáról szóló 133/2013. (XII.29.) VM rendelet 39. § (3) bekezdésében foglaltaknak megfelelően 2017. július 14-én tanfolyamot szervez a halászati őrök és társadalmi halőrök számára.

Az igények felmérése érdekében a tanfolyamon részt venni és vizsgát tenni kívánó személyek részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével jelezzék Hivatalunk felé.

A kitöltött jelentkezési lapok visszaküldési határideje: 2017. július 11. kedd, melyeket postai úton, faxon (56/425-955), vagy elektronikusan a szolnokjh.foldmuvelesugy@jasz.gov.hu e-mail címre is küldhetik.

A vizsgán történő részvétel feltétele a halászati őri és társadalmi halőri vizsgadíj befizetését igazoló dokumentum (csekkszelvény, átutalás igazolás), vagy annak olvasható másolatának a vizsgáztatónál történő leadása, valamint a tanfolyamon való részvétel.

Tájékoztatom, hogy a halászati őri tananyag a NÉBIH honlapján a https://www.nebih.gov.hu/szakteruletek/szakteruletek/foldmuv_ig/szakteruletek_fm/vho_fm/halaszat/halaszati_or_tananyag URL címen, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal honlapján érhető el, és onnan letölthető.

A vizsga időpontja a jelentkezők létszámától függően kerül meghatározásra, melyről időben tájékoztatjuk az érdekelteket. Várhatóan a tanfolyamot követő 14. nap. (2017. július 28.)

Tájékoztatom továbbá, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, valamint a megyei kormányhivatalok mezőgazdasági szakigazgatási szervei előtt kezdeményezett eljárásokban fizetendő igazgatási szolgáltatási díjak mértékéről, valamint az igazgatási szolgáltatási díj fizetésének szabályairól szóló 63/2012. (VII. 2.) VM rendelet alapján a

  • Halászati őr és társadalmi halőr vizsgáztatásának díja 
    5000.-
  • Halászati őr és társadalmi halőr eskü tételének díja 
    3000.-
  • Halászati őr és társadalmi halőr szolgálati napló díja 
    3000.-
AktuálisJász-Nagykun-Szolnok Kormányhivatalhalőrhalőr vizsga