2024.04.23, Kedd

134 milliós beruházás Karcagon

infokarcag.hu

2017.07.05. 11:56

Befejeződött a Kátai Gábor Kórház volt fertőző épületrészének a részleges felújítása.

Hirdetés

 

A mintegy 134 milliós beruházást június 30-án adták át. Az ünnepségen részt vettek a kivitelezők, a fenntartó képviselői, a kórház és a város vezetői. A megjelenteket dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter levélben köszöntötte a Semmelweis nap alkalmából.


Nagyné László Erzsébet főigazgató avató beszédében felidézte az épület felújításának elmúlt fél évét, majd Dobos László polgármester és Kovács Sándor, a megye közgyűlés elnöke is arról szólt, milyen jelentős fejlesztések történtek már eddig is a kórházban és most ez a régi egykori fertőző épületérész is megújulhatott. Mint elhangzott, a jövő héten már átköltöznek a felújított épületrészbe a főépületből az ápolási és a krónikus osztály betegei, akiknek minden adott lesz a megszépült új környezetben a nyugodt pihenéshez.

 

Az avató ünnepség után a kórház Semmelweis napi ünnepsége volt, ahol főigazgatói dicséreteket és elismeréseket is is átadtak. A műsorban közreműködtek a Kátai Medi Song és a Déryné Topogók néptáncosai Kunné Nánási Mónika vezetésével.

AktuálisKarcagKátai Gábor Kórház