2024.04.19, Péntek

Új buszok állnak forgalomba a KMKK-nál

Világgazdaság

2017.08.12. 11:34

Forgalomba áll 100 új magyar busz az utakon, melyek a miskolci és szolnoki székhelyű közlekedési központokhoz, illetve a Volánbuszhoz kerülnek.

Hirdetés

Az elővárosi és regionális kivitelű Credo buszok a miskolci és szolnoki székhelyű közlekedési központoknál, valamint a Volánbusz Zrt.-nél állnak forgalomba október elejéig - adta hírül a Világgazdaság.

Száz új busz átadását kezdte meg Győrben a Kravtex-Kühne Csoport – adta hírül a cég sajtóközleményében. A magyar gyártmányú, elővárosi és regionális kivitelű Credo buszok a miskolci és szolnoki székhelyű közlekedési központoknál, valamint a Volánbusz Zrt.-nél állnak forgalomba október elejéig. A buszok mindegyike klímaberendezéssel és utasinformációs rendszerrel felszerelt, döntő részük pedig alacsony belépésű, tehát akadálymentes a babakocsival és kerekesszékkel utazók számára.

A beszerzést koordináló Volán Buszpark Kft. nyílt közbeszerzési eljáráson választotta ki a Kravtex Kereskedelmi Kft. és a Budapest Lízing Zrt. közös ajánlatát. Az új buszok a miskolci székhelyű Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-nél, a szolnoki Középkelet-magyarországi Közlekedési Központnál, valamint Budapest vonzáskörzetében, a Volánbusz Zrt.-nél állnak forgalomba különböző helyközi viszonylatokon.

 

Forrás: vg.hu

AktuálisközlekedésSzolnokautóbuszKözépkelet-magyarországi Közlekedési Központ