2024.04.20, Szombat

Megkezdődött az Országos Területrendezés Terv módosításának előkészítése Szolnokon

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

2017.09.14. 10:05

Az OTrT véleményezési határideje: 2017. szeptember 18.

Hirdetés

Az OTrT megyei önkormányzati véleményezésének megalapozása érdekében Kovács Sándor, a Megyei Közgyűlés elnöke szakmai egyeztetést kezdeményezett az érintett megyei szervezetek és települési önkormányzatok képviselői részére tegnap délután a Megyeházán.

Devecseri Anikó, a Lechner Tudásközpont Területi, Építészeti és Informatikai Nonprofit Kft munkatársa tartott tájékoztatást az OTrT tervezett módosításának új elemeiről, a Jász-Nagykun-Szolnok megyét érintő főbb változásokról.
A szakmai egyeztetésen a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkárságát Horogh Petra képviselte, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal részéről pedig Mészáros János megyei főépítész és Lakatos István irodavezető vett részt. 


A megyei önkormányzati vélemény összegzéséről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Tervezési és Monitoring Bizottsága a 2017. szeptember 15-ei soron kívüli ülésén fog állást foglalni. 


Az Országos Területrendezés Terv egyeztetési dokumentuma és térképi mellékletei letölthetők a következő címen: http://trt.e-epites.hu.
 

AktuálisSzolnokJász-Nagykun-Szolnok Megyei ÖnkormányzatOrszágos Területrendezés Terv