2024.04.18, Csütörtök
Nyomravezetői díjat tűztek ki a szolnoki rongálókért

Nyomravezetői díjat tűztek ki a szolnoki rongálókért

police.hu

2017.10.21. 09:05

Ismeretlenek 2017. október 15-én 3 óra 10 perc körül Szolnokon, a Rózsakertben felszaggattak és felborítottak kilenc darab rögzített padot.

Hirdetés

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat 16010/2424/2017. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A fiatal elkövetőkről egy közterületi kamera felvételt készített, amelyet ITT megtekinthetnek.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.000 forint, azaz százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

 

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövetők személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél személyesen, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 

AktuálisSzolnokSzolnoki RendőrkapitányságRózsakertnyomravezetői díj