2024.04.26, Péntek

Ezt viseld idén tavasszal, ha trendi akarsz lenni!

szolnokplaza.hu

2018.03.09. 15:38

Alig várjuk, hogy kibújjunk a téli gönceinkből, hogy végre kicsit lengébben tudjunk felöltözni, esetleg felvegyük a legújabb, idén beszerzett kincseinket. Hogy mi az, amiben idén tavasszal igazán menők lehetünk? Mutatunk néhány tippet.

Hirdetés

Szoknya

Idén tavasszal a szoknya lehet mini, hosszú, de akár midi is. Anyagát tekintve szinte bármi szóba jöhet, amit szeretünk. Jacquard – szövet éppen úgy, mint a klasszikus farmerszoknya, tüll, pamut, de akár bőr vagy műbőr is. Ami a sziluettet illeti, választhatjuk a bő szoknyát, fodrokkal díszítve, szűk szoknyát, plisszírozottat vagy asszimetrikusat, bármelyiket is viseled, trendi lehetsz benne. Idén tavasszal nem ritka a különböző anyagok és minták kombinációja, de a citromsárga is domináns lesz az öltözködésben. Legyünk bátrak, pöttyös a kockással, virágminta a csíkossal, most vidáman megfér.

 

Nadrág

Ami a tavaszi nadrágdivatot illeti, itt is éppen olyan széles a kínálat, mint a szoknyák terén. Aki még nem barátkozott meg a bokát szabadon hagyó fazonnal, azoknak továbbra is a hosszabb darabok választása ajánlott. Aki viszont szereti, ha hangsúlyos a bokája és a cipője, rengeteg modell közül válogathat. Az egészen szűk, skinny fazon kiemeli az alakot, de most a bővebb változat is megtalálható az üzletek polcain. És ha még ez sem elég, akkor tovább lehet menni, választani rojtokkal, gyöngyökkel díszített fazont. Anyagát tekintve pedig szintén széles a kínálat. Nem csak farmerből találunk elképesztő választékot, de a szövet és vászonnadrágok között is rengeteg kiváló darabra lelhetünk.

 

Ing, blúz

Ingek, blúzok terén most hódít a virág és a népi motívum, de a tavalyi fellángolás után folytatódik a gyöngy őrület. A romantikus lányok most rengeteg fodorral és szalaggal díszített blúz közül válogathatnak, de egy egyszerűbb darabot is igazán fel tud dobni egy szép csipkebetét. A minta a felső ruházatnál is lehet egyszerű, letisztult, de nem ijedjünk meg, ha az anyagok vagy minták merész kombinációjával találkozunk.

 

Lábbeli

A lábbeli öltözetünk stílusának egyik meghatározó darabja. A magas sarok optikailag jó választás lehet, de azoknak sem kell lemondaniuk a csinos megjelenésről, akiknek a lába nem bírja a magas sarkakat. A közepes méretű, sőt a törpe sarok is beépíthető öltözetünkbe. Ha laposat választunk, akkor is találhatunk sportos és elegáns, a business looknak megfelelő darabot. Természetesen a cipőnél is nagy népszerűségnek örvend a gyöngy díszítés, bárhová tekintünk ezt idén nem ússzuk meg.

Aktuálistavasztavaszi trendi ruházat