2024.04.20, Szombat

Folyamatosan javítják a kátyúkat Szolnokon

info.szolnok.hu

2018.03.26. 16:59

A szokatlanul hideg tél és a tartósan alacsony hőmérséklet miatt sok kátyú alakult ki Szolnok útjain az elmúlt hónapokban.

Hirdetés

Ahogyan a korábbi években, úgy idén is elkezdődtek a kátyúzási munkálatok a városban, melynek anyagi bázisát az önkormányzat útfenntartási programja biztosítja. A feladatot a Városüzemeltetési Kft. végzi.

Az első ütemben az első és másodrendű főutak, valamint a belváros tömegközlekedésre szolgáló útjait kátyúzzák, később a Kertváros, Szandaszőlős és a Széchenyi lakótelep lesz érintett a munkálatokban.

A következő hetekben az alábbi utcákban, városrészekben dolgoznak a kátyúk megszüntetésén:Berzsenyi Dániel, Csalogány, Csokonai (Szántó – Ifjúság), Délibáb, Gém, Ifjúság, Maros, Mosonyi Mihály, Ősz, Pozsonyi (Szántó - Ifjúság), Rába, Rege, Szántó (Pozsonyi - Thököly), Száva, Sziget, Tél, Túzok, Vas Gereben, Verbunkos,Apáczai Csere János, Fazekas Mihály, Fekete István, Hasznos István, Heltai Jenő, Kassák Lajos, Pázmány Péter, Radnóti Miklós (Sport – Kassák Lajos), Sport, Szabó Pál, Vajda János, Batsányi, Bem, Bognár, Delta, Dembinszky, Farkas, Felhő, Galamb, Gólya, Gyík, Hajnóczy József, Kacsa, Kőműves, Lepke, Martinovics, Mókus, Orgona, Őz, Páva, Perczel Mór, Rák, Róka, Sorompó, Terv, Tégla, Tűzi-kovács, Ürge, Veder utca.

AktuálisSzolnokkátyúútjavításkátyúzás