2024.03.19, Kedd
Elkezdődött a 3. Palacsinta Fesztivál a szolnoki Nefag Játszótéren

Elkezdődött a 3. Palacsinta Fesztivál a szolnoki Nefag Játszótéren

Szolnok város hivatalos oldala facebook, palacsintafesztival.com

2018.05.18. 15:39

Első nap mindjárt közel kétezer óvodás érkezett a fesztiválra a város önkormányzatának segítségével, hogy megnézze az Alma Együttes fergeteges koncertjét. Ennyi apróság egyszerre talán még soha nem volt az ország legnagyobb erdei játszóterén!

Hirdetés

A Hangtrend Kft. 2018. május 18-20. között rendezi meg immáron 3. alkalommal nagy sikerű családi rendezvényét, a szolnoki Palacsintafesztivált. A három napos fesztivál helyszíne ez alkalommal is Szolnok városának kiemelkedő szépségű természeti értéke, a Széchenyi parkerdő területén található NEFAG erdei játszótér és vadaspark.

A NEFAG Játszótér igazi kuriózumnak tekinthető, ezáltal pedig a Palacsintafesztivál válhat egyfajta fesztiválkülönlegességgé, hiszen ez a több mint 100 hektárnyi zöldkörnyezet ad otthont a komoly- és könnyűzenei koncerteknek a 3 nap alatt.

Hiánypótló rendezvény, hiszen elrugaszkodik minden korábbi szabadtéri rendezvénytől és egy igazi fesztiválhangulatot igyekszik varázsolni azzal, hogy a betonkörnyezet helyett a valódi természet adja a programok helyszínét.

A 2017-es évben a három nap alatt megközelítette a 10.000 fős látogatói létszámot, amely tervek szerint idén csak magasabb számot ér el. A szervezők küldetésüknek érezik, hogy évről évre dinamikus fejlődést produkáljanak, szembenézzenek az új kihívásokkal és ez által jobban megismerhesse a közönség a rendezvény arculatát és identitását.

A részletes programot ide kattintva tekintheti meg.

AktuálisSzolnokpalacsintafesztiválNEFAG játszótér