2024.03.29, Péntek

Szeretem Szolnokot! - várják a pályázatokat

szolnok.hu

2018.07.01. 15:22

Hatodik alkalommal írja ki Szolnok Önkormányzata a Szeretem Szolnokot! pályázatot. Életkortól és lakóhelytől függetlenül két kategóriában várják a pályamunkákat.

Hirdetés

A téma, olyan értékes pillanatok megragadása, amelyek bemutatják Szolnok természeti és épített értékeit, változatos rendezvényeit, egy-egy a városhoz kapcsolódó pozitív élményt, valamint alkalmasak arra, hogy erősítsék az itt élők, illetve a turisták városhoz való kötődését.

Kategóriák: fotó, videó és egyéb.

A pályázati anyag beküldési határideje: ​2018. augusztus 17. 12 óra

 

Pályázati anyag beadása: A tetszőleges technikával készült, de digitálisan beküldhető és bemutatható pályaműveket (maximum 3 db pályázónként) a [email protected] e-mail címre. (Fotó esetén a felbontás: min. 1024X768, a videókat a youtube-ra kérik feltölteni, s a linket kell elküldeni.)

A beérkező pályaműveket háromtagú szakmai zsűri értékeli.

A közönség a „Szeretem Szolnokot” facebook oldalon tud szavazni 2018. aug. 24-én (péntek) 12 óra és 2018. aug. 28-án (kedd) 12 óra között. A közönségszavazás lezárása és a zsűri döntése után az eredmény végleges. A pályázat eredményeiről a pályázók e-mailben vagy telefonon kapnak értesítést.

 

A pályázat díjazása:
A beérkező pályaművek közül a két kategóriában a zsűri által 3-3 legjobbnak ítélt alkotás, illetve a facebookon 2018. aug. 24-én 12 óra és 2018. aug. 28-án 12 óra között legtöbb szavazatot kapott pályamunka értékes díjakban részesü.

A fődíj egy 100.000 forintos vásárlási utalvány, a díjakat a Szolnok Napjához kapcsolódó rendezvényen adják át.

 

Pályázati feltételek:

·         A pályázatnak nevezési díja nincs.

·         A pályázó telefonos és/vagy e-mail-es elérhetőséget adjon meg.

·         Egy pályázó maximum 3 tetszőleges technikával készített pályamunkával pályázhat (Fotó esetén 1 pályázatnak számít 1-3 egyedi kép, vagy 1 konkrét témát feldolgozó sorozat.)

·         A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.

·         A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat a továbbiakban térítésmentesen felhasználja.

AktuálisSzolnokpályázatSzeretem Szolnokot!