2024.03.28, Csütörtök

Száz rászorulón segít Mága Zoltán adománya

szolnok.hu

2018.10.12. 11:58

Közel 100 pár cipőt vehettek át a programban résztvevő családok.

Hirdetés

Ötödik éve működik a Szolnok Segít karitatív program. Ez idő alatt mintegy 45 millió forint értékű felajánlás érkezett cégektől, magánszemélyektől a rászoruló családoknak. Ezúttal a jótékonyságáról is ismert Mága Zoltán hegedűművész, Szolnok díszpolgárának adományát, vehettek át a családok.

Közeleg a tél, a hideg, ilyenkor elkél a meleg lábbeli. Mága Zoltán adományának köszönhetően mintegy száz cipő, csizma, bakancs talált gazdára csütörtökön délelőtt a Humán Szolgáltató Központban rendezett átadáson, ahol Hegyi Anita, a központ vezetője és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, a program fővédnöke köszöntötte az eseményre meghívott családokat.

-  A program az elmúlt években bizonyította létjogosultságát, folyamatosan érkeznek a felajánlások, ezek a támogatások nagyon sokat jelentenek a Szolnok Segít programban résztvevő családoknak  – mondta Hegyi Anita.

Többezer felajánló, többezer család, mintegy 45 millió forint értékű adomány – összegezte az eredményeket dr. Kállai Mária, aki köszönetet mondott nem csupán azoknak, akik bármilyen módon támogatták a programot, de a Humán Szolgáltató Központ munkatársainak is, aki a pluszfeladatot elvállalva remekül koordinálják és működtetik a programot.

A közelgő ünnepekre és télies időre gondolva pedig reményét fejezte ki, hogy sokan élnek majd az adományozás lehetőségével, legyen szó akár élelmiszerről, szolgáltatásról, tárgyi- vagy pénzadományról.

AktuálisSzolnokSzolnok Segít programMága Zoltán