2024.04.19, Péntek

Több mint félmillió forint gyűlt össze a szolnoki sütivásáron

Jász-NagykunJász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

2018.12.06. 12:37

104 tálca dugig megrakott sütemény, aminek háromnegyede a nyitást követő 2 órán belül elfogyott, 510 ezer forintnyi összegyűlt adomány az infúziós pumpa megvásárlásra, fantasztikus fellépők és egy meglepetés Mikulás! Röviden így lehetne összegezni a második Karácsonyi Jótékonysági Sütemény és Ajándék Vásárt a Megyeházán.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat tavaly hívta életre és a kezdeti siker után folytatta a megyei kormányhivatallal és már a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségével közösen szervezett jótékony célt szolgáló eseményét.

A munkatársak és a megyei vezetők által készített sütik nagy sikert arattak, csakúgy mint az SZGYF fenntartásában működő intézményekben gondozottak által készített termékek. 

Míg tavaly 271 ezer forinttal segítettük az állami gondoskodásban élő gyermekek karácsonyát szebbé tenni, ezúttal 510 ezer forint adománnyal tudunk- a szervezők és az adományozók egyaránt - hozzájárulni, hogy a JNSZ Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet infúziós pumpát vagy akár pumpákat tudjon vásárolni. 

A napot ünnepélyes megnyitó kezdte, majd a Szolnoki Légierő Zenekar rövid karácsonyi koncertje után felléptek még a törökszentmiklósi 'Ezerjó' Szentmiklós Táncegyüttes táncosai, a Baptista Szeretetszolgálat Kölcsey Általános Iskolájának 3.osztályos tanulói a "Szeretve ünnepelni' c. műsorukkal, valamint a nap méltó zárásaként a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola jókedvű táncospárjai. 

AktuálisSzolnokJász-Nagykun-Szolnok Megyei ÖnkormányzatMegyeházaKarácsonyi Jótékonysági Sütemény és Ajándék Vásár