2024.03.29, Péntek
Húszéves jubileumot ünnepelnek a szolnoki nyugdíjas klubok
Szalay Ferenc facebook

Húszéves jubileumot ünnepelnek a szolnoki nyugdíjas klubok

szolnok.hu

2019.03.23. 15:46

Éves közgyűlését tartotta a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete, a rendezvényen szó esett a szervezet előző évi gazdálkodásáról és az idei tervekről. Alkalom volt ez egyúttal a 20 éves jubileum megünneplésére is, hiszen éppen az ezredfordulón, 2000-ben jött létre az egyesület.

Hirdetés

Ennek és a márciusi nőnapnak az apropóján kért szót Szalay Ferenc polgármester, az Idősügyi Tanács enöke a közgyűlésen, aki gratulált az évfordulóhoz és köszönetet mondott a kluboknak azért, hogy változatos programjaikkal sok idős ember életét teszik tartalmasabbá, a város rendezvényeit pedig önkéntes munkájukkal segítik hosszú évek óta. Visszatekintésében felidézte, hogy az egyesület megalakulásakor szintén ő volt a városvezető.

Deák Jánosné, az egyesület vezetője, folytatva a hagyományt, köszöntötte a születésnaposokat, majd a polgármesterrel együtt emléklapot adott át a jelenlévő klub-alapítóknak, és a megyei napilap 20 évvel ezelőtti cikkéből is felolvasott, amelyet a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete megalakulásáról szólt. Az egyesületnek jelenleg 21 nyugdíjas klub és 31 önálló személy a tagja.

AktuálisSzolnoknyugdíjas klub