2024.03.28, Csütörtök
Jász-Nagykun-Szolnok megyébe látogatott a Police Coffee
police.hu

Jász-Nagykun-Szolnok megyébe látogatott a Police Coffee

police.hu

2019.04.20. 08:00

A bűnmegelőzési szakemberek ezúttal Kunszentmártonba, Tiszainokára és Tiszakürtre látogattak el a „Police Coffee” program keretében.

Hirdetés

A rendezvénysorozat alkalmával minden állomáson lehetőség nyílt arra, hogy az érdeklődők egy csésze forró kávé mellett, többek között a közbiztonságról, a közlekedési szabályokról, a vagyonvédelemről és az áldozatvédelemről kérdezzék a rendőröket és javaslataikkal segítsék a munkájukat.

 

 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács 2019. március 1-jével indította el ismét a „Police Coffee” elnevezésű bűnmegelőzési programot, amelynek során a rendőrség prevenciós szakemberei – a forgalmas közterületeken, bevásárló központokban felállított standjuknál – meginvitálják az érdeklődőket, hogy egy jó kávé mellett beszélgessenek a lakosokkal, elmondják ajánlásaikat és felhívják a figyelmet a veszélyekre.

A megye bűnmegelőzési szakemberei, 2019. április 17-én a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság illetékességi területén jártak a rendezvénnyel, ahol mindhárom helyszínen az eseményt kiegészítették a már jól ismert és sikeres „Házhoz megyünk” és a BikeSafe bűnmegelőzési programokkal.

 

 

A bűnmegelőzési munkatársak az elkövetkező hetekben is folyamatosan járják a megyét és több helyszínen is várják az érdeklődőket.

AktuálisbűnmegelőzésJász-Nagykun-Szolnok megyePolice CoffeeBikeSafe