2024.04.25, Csütörtök
Kezdődik a rendelők felújítása a szolnoki Széchenyi körúton
A kép illusztráció

Kezdődik a rendelők felújítása a szolnoki Széchenyi körúton

szolnok.hu

2019.05.13. 11:31

A munkaterületet várhatóan 2019. május 20-án adják át kivitelezőnek. A munkálatok idején az épület rendelői részét lezárják, a gyógyszertár változatlan nyitvatartási idővel működni fog. A felnőtt háziorvosi körzetek és a XV. számú gyermekorvosi körzet az épület hátsó oldaláról megközelíthető rendelőkben látja el a lakosokat.

Hirdetés

Régóta várt fejlesztés kezdődik, megújulnak a Széchenyi körúti rendelők. A Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága az Önkormányzat Széchenyi krt. 129. sz. alatti rendelő felújítására benyújtott pályázatát 243 millió forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte. Azönkormányzati önerő 97 millió forint.

Az épület felújítási munkálatainak főbb elemei:

            - homlokzati hőszigetelés készítése teljes technológiával

            - homlokzati nyílászárók cseréje (ajtók, ablakok)

            - tetőszigetelés (vízszigetelés felülvizsgálata és új készítése)

            - lift korszerűsítése

            - egyéb, belső tereket érintő fejlesztések

            - az épület körüli kamerarendszer kiépítése

            - zárható biciklitároló kialakítása

 

A további egészségügyi szolgáltatók a Széchenyi krt. 6/a., a Sóház u. 3., a Móra F. u. 9., valamint a Szántó krt. 52. I. lépcsőház I./1. szám alatt található rendelőkbe kerülnek áthelyezésre. Ezek rendelési idejéről itt tájékozódhat.

A fogorvosi körzetek 2019. május 13-tól, a többi egészségügyi szolgáltató várhatóan 2019. május 20-i kezdéssel várja a lakosokat a fent megjelölt helyszíneken.

AktuálisSzolnokorvosi rendelő