2019.10.23, Szerda

Hirdetés

Hamarosan VIII. „ÖrökZöld” Feszt! – Mindenkit vár augusztusban Martfű

Hamarosan VIII. „ÖrökZöld” Feszt! – Mindenkit vár augusztusban Martfű

martfu.hu

2019.06.29. 17:58

„Színes kultúra ÖrökZöld élményekkel” – A térség egyik népszerű nyári rendezvénysorozataként ez alkalommal is sokszínűségével, hangulatos helyszínével és sztárfellépőivel várja a martfűieket és a környéken élőket augusztus 17-től 20-ig az ÖrökZöld Tisza Martfű Fesztivál, a Martfű Termál SPA vízi színpadánál.

Hirdetés

2019. augusztus 18-án vasárnap FOLLOW THE FLOW, augusztus 19-én hétfőn EMELET koncert, augusztus 20-án kedden EXPERIDANCE PRODUKCIÓ – „EZEREGY ÉV”  történelmi táncjáték szórakoztatja a közönséget Martfű négynapos ÖrökZöld Tisza Fesztiválján. Az ingyenesen látogatható augusztusi rendezvénysorozat nyolcadik alkalommal hívja vendégeit a Tisza-parti fesztiválhelyszínre.

Régiónk különlegesen egyedi vízi színpadán augusztus 17-én szombaton NÉPDALKÖRÖK NEMZETKÖZI TALÁLKOZÓJA és NÓTA - OPERETT EST is várja a fesztivál résztvevőit, SÜLYI KÁROLY nótaénekes közreműködésével.

18-án vasárnap FOLLOW THE FLOW koncert, majd ÁMOR DISCO invitál mindenkit felejthetetlen zenei időutazásra Takács László és Johnnie Tailor Dj-k közreműködésével.

19-én hétfőn EMELET koncert, majd a MUSICUM zenekar BULIKONCERTJE várja a fesztiválozókat, LGT és Fonográf slágerekkel.

Állami Ünnep estéjén, 20-án kedden az EXPERIDANCE PRODUKCIÓ  - „EZEREGY ÉV” történelmi táncjáték, TŰZIJÁTÉK és ROCKABILLY PARTY hívogat a Termáltó fesztiválhelyszínére.

Augusztus 18-19-20-án CSALÁDI PROGRAMOK, interaktív játékok nyereményekkel az esti műsorok közben, távcsöves csillagvizsgálás, kézműves sarok, történelmi játszóház, finom ételek, italok, vidámpark, kirakodóvásár és még sok érdekesség nyújt kikapcsolódást kicsik és nagyok számára.

A kísérőprogramok sorában ÖrökZöld Tisza HORGÁSZVERSENYRE, TENISZ EMLÉKVERSENYRE ÉS HONFOGLALÁS KORI BEMUTATÓRA is hívják az érdeklődőket.

 

A MARTFŰI ÜNNEPI NAPOK hagyományos rendezvénysorozata is várja vendégeit, augusztus 8-án SOMA Mamagésa előadásával, augusztus 10-én RÉVI NORBERT szobrászművész, KECSŐ ENDRE festőművész és KECSŐ KRISTÓF szobrászművész hallgató közös kiállításával, augusztus 16-án ORGONA PONT KONCERTTEL a Szent Tamás-templomban, SZAMOSI SZABOLCS orgonaművész és SEBESTYÉN MÁRTA Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas népdalénekes közreműködésével, augusztus 17-én rejtvényfejtő versennyel és augusztus 20-án a VÁROSI ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉSEKKEL.

forrás: martfu.hu/Herbály Jánosné

 

 

AktuálisMartfűÖrökZöld Feszt