2024.03.28, Csütörtök
Hétfőtől változik a forgalmi rend a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán
Illusztráció (Wikimedia)

Hétfőtől változik a forgalmi rend a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán

mti

2019.07.05. 14:09

Július 8. és 12. között szakaszosan félpályás lezárás lesz érvényben a Szent István Tisza-híd Debrecen felőli hídfője és a tengelysúly mérő kapu közötti 1,4 kilométeres szakaszon aszfaltozás miatt. Nappal jelzőőrök, éjszaka forgalmi lámpák irányítják majd a forgalmat.

Hirdetés

Július 13-án hat órától, 14-én este nyolcig várhatóan teljes szélességében lezárják a főút felújítással érintett szakaszát, a Tószegi út és a Kertész úti csomópontok között. A Tiszán csak a városi Tisza-hídon lehet majd átkelni.

A forgalmat Szolnok belterületén vezetik át, ahol szintén változik majd a közlekedés. Erre a főbb döntési pontokban rendőrségi és polgárőri jelenlét mellett terelőtáblák hívják fel a figyelmet.

A hétvégi lezárás miatt Szolnokon jelentős torlódásra kell számítani, emiatt arra kérik az ott lakókat, hogy lehetőség szerint ne üljenek autóba. A tranzitforgalomnak pedig alternatív útvonalak - M3-M35-42, M5-44-47-42 vagy M5-M43 - használatát javasolják.

A héten az Alcsi Holt-Tisza-híd környezetében a műtárgy északi oldalán lévő járda felújítása miatt a gyalogosokat és a kerékpárosokat is érinti a munkavégzés.

AktuálisSzent István Tisza-hídSzolnok