2024.04.20, Szombat
Tiszafüred idén is versenybe száll az Év Turisztikai Települése cím elnyeréséért

Tiszafüred idén is versenybe száll az Év Turisztikai Települése cím elnyeréséért

Tiszafüred Város Önkormányzata

2019.08.06. 11:06

A Szallas.hu által meghirdetett versenyen, az Év szállása eseménysorozat keretében nemcsak a szálláshelyeket, hanem a turizmussal kiemelkedően törődő városokat, településeket is díjazzák. 

Hirdetés

2017-ben szoros versenyben sikerült ezt az elismerő címet elhoznia a városnak, amit az idei évben újra megpróbálnak. Ehhez a teljes település összefogására lesz szükség, bemutatva azt, hogy a vendég fogadásában is együtt vesznek részt.
Tiszafüred, a Hotel Silver Hajdúszoboszló és a Silver Major Vendégház Hajdúszoboszló egymást segítve versenyeznek. Itt lehet mindháromra szavazni: https://szallas.hu/evszallasa

A szavazás menete: 
A szálláshely találati listában kikeresve Tiszafüred város nevét megjelenik egy szavazó box, amely kitöltésével könnyedén leadható a szavazat. A megadott e-mail címre kapott linkre kattintva lehet véglegesíteni a szavazatot! Az a település nyer, ahová a legtöbb szavazat érkezik.
A szavazattal még nyerni is lehet! A nyereményjáték szabályzat megtekinthető a www.szallas.hu/evszallasa weboldalon. (Az adatkezelést kizárólag a szallas.hu portál bonyolítja!)

AktuálisTiszafüredÉv Turisztikai Települése