2020.04.08, Szerda

Hirdetés

Adventi készülődés Törökszentmiklóson

Adventi készülődés Törökszentmiklóson

torokszentmiklos.hu

2019.11.30. 10:11

A Kossuth téren felállított Csendház és a városi karácsonyfa jelzi az advent közeledését. Adventi vasárnapokon hagyományosan gyertyát gyújtanak a Kossuth téren, ahová szeretettel várnak mindenkit.

Hirdetés

December 1-én 18 órakor az első gyertyagyújtásnál a Bethlen Gábor Református Ált. Iskola valamint a Baptista Szeretetszolgálat Kölcsey Ferenc Ált. Iskola növendékei adnak műsort. A köszöntő beszédet Szabó Imre gimnáziumi tanártól hallhatjuk. December 8-án 18 órakor a Hunyadi Mátyás Magyar-Angol Két tanítási Nyelvű Ált. iskola  valamint a Kodály Zoltán AMI diákjainak műsorát követően Dr. Fehér Imréné aranydiplomás pedagógus mondja el karácsonyi köszöntőjét. December 15-én 18 órakor a harmadik gyertyagyújtásnál a Bercsényi Miklós katolikus Gimnázium és Kollégium, Ált. Iskola, Óvoda növendékei adnak műsort. Karácsony üzenetét Dr. Boros Ferencné nyugalmazott szakasszisztens tolmácsolásában hallhatjuk. December 22-én 16.30 órakor gyújtják meg az adventi koszorú utolsó gyertyáját, ahol az Ipolyi Közművelődési Központ csoportjai lépnek fel, majd köszöntőt mond Édes Krisztina a Rádió Horizont Kft. ügyvezetője.

 

December 20-án 18 órakor az Ipolyi Közművelődési Központ színháztermében a Kodály Zoltán AMI növendékei és tanárai vonós zenekara és fúvós együttese ad koncertet a Sanctonicolaum Kórus közreműködésével. December 22-én 18 órakor a Szentháromság Római Katolikus Főtemplomban a Salve Regina Kórus koncertjével zárul az adventi program.

AktuálisTörökszentmiklósadvent