2024.04.17, Szerda

advent

Korábban indult az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtése

2022.11.18

Helyi hírek

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 27. alkalommal - az előző évekhez képest korábban, november 7-étől - indította adventi adománygyűjtését országszerte - közölte a segélyszervezet jószolgálati nagykövete csütörtökön Szolnokon.

Vasárnap kezdődik az Advent – a katasztrófavédelem a tűzmegelőzésre figyelmeztet

2021.11.26

Országos hírek

Felgyújtott egy konténerlakást sajtótájékoztatóján a katasztrófavédelem, így mutatta be, hogy milyen veszélyes a magára hagyott adventi koszorún égő gyertya.

Szóljon az advent a kreativitásról

2019.11.13

Aktuális

Az év utolsó hónapjában mindenki feleszmél: egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre barátainkkal és családtagjainkkal.

Bűnmegelőzési tanácsok az adventi időszakra

2017.11.27

Aktuális

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az év végi ünnepek közeledtével helyszíni sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet a bűn- és a baleset-megelőzés fontosságára.

Pénteken nyit a szolnoki adventi falu

2016.11.21

Közeledik advent első vasárnapja, és ez egyúttal azt is jelenti, hogy Szolnok város főterén megnyílik az adventi falu, ahol különböző programokkal, finomságokkal és az elmaradhatatlan forralt borral várják a kilátogatókat.

Az adventre készülődik Szolnok

2018.11.07

Bár az időjárás még a késő nyarat, kora őszt idézi, a város főterén már elkezdődtek az adventi falu kialakításának munkálatai, és a fényfűzérek is felkerülnek a fákra a következő hetekben.