2024.04.26, Péntek
Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás
A kép illusztráció - rakoczi-iskola.hu

Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás

szolnok.hu

2019.11.29. 17:46

A szolnoki adventi forgatag az esztendő talán legszebb időszakát teszi különlegessé – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A városvezető Fekete Tiborral, a Coop Szolnok vezérigazgatójával, valamint Rózsa Józseffel, a Sportcentrum igazgatójával az esztendő utolsó heteinek Kossuth téri rendezvényeiről beszélt.

Hirdetés

- A Kossuth téri advent egy bensőséges, közkedvelt, rendkívül sikeres rendezvényünk hosszú idő óta, s ennek az egyik kiemelkedő programja a Coop Mikulás. Köszönet a cégnek azért, hogy fontosnak tartja az ünnepi időszak támogatását, biztos vagyok benne, hogy idén is nagyon várják már a gyerekek, s nem utolsó sorban a felnőttek is az adventi heteket.

- A Coop Mikulás rendkívül sikeres rendezvényünk, nagyon örülünk annak, hogy részesei lehetünk a szolnoki évvégi rendezvényeknek a magunk eszközeivel – mondta Fekete Tibor vezérigazgató. – Az itteni pozitív fogadtatás miatt Debrecenben már tizedik esztendeje szervezünk hasonló eseményt, Gyöngyösön pedig egyenesen ez a városi adventi események centruma. Büszkék vagyunk arra, hogy szolnoki cégként az ország több megyéjében vannak üzleteink, legközelebb Békés megyében terjeszkedünk, a Szarvas Coop megvásárlásával immár 1800-ra emelkedik a cégünk alkalmazottainak száma. Mindezt szolnoki cégként értük el, ami azt gondolom, jó a városnak és a megyének is. December 5-én és 6-án várunk mindenkit szeretettel a Kossuth téren!

Rózsa József, a Sportcentrum igazgatója beszélt az ünnepi hetekről. Mint mondta, november 28-án csütörtöktől egészen újévig a Kossuth tér szeretettel, s nem utolsó sorban megannyi programmal és érdekességgel várja a szolnokiakat.

AktuálisCoop MikulásSzolnok