2024.04.25, Csütörtök
Grassroots Fesztivál Martfűn
Martfű Média

Grassroots Fesztivál Martfűn

martfu.hu

2019.12.16. 19:17

A Játékvár Óvoda és Bölcsőde idén is részt vesz az OTP Bank Bozsik-programban, melynek szervezője a Magyar Labdarúgó Szövetség. Ez a program a mozgást és a labdát kedvelő gyermekek fejlesztésére ad lehetőséget. Farkas Roland irányításával 21 főből álló óvodás csapat heti rendszerességgel ismerkedik a labdarúgással.

Hirdetés

"Az óvodai nevelő munkánk során folyamatosan figyelemmel kísérjük a gyermekek fejődését és érdeklődési körét. Célunk, hogy olyan támogató környezetet alakítsunk ki, amelyben a tehetségígéretek már az óvodai életszakaszban is megmutatkozzanak. Valljuk, hogy minden gyermek tehetséges valamiben, ezért folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, gazdagító programokat, melyek a gyermekek ez irányú fejlődését szolgálják."

 

A Program céljai között szerepel:

- a magyar labdarúgás utánpótlásbázis szélesítése, a gyermeklabdarúgás népszerűsítése,

- az egészséges életmódra nevelés társadalmi céljai megvalósításának elősegítése,

- a Fair Play szellemiség és magatartásforma népszerűsítése, érvényre juttatása,

- a tehetséges gyermekek felfedezése, figyelemmel kisérése, kiválasztása.

 

December 4-én Martfű adott otthont a Program keretén belül szervezett Grassroots Fesztiválnak, ahol a martfűi és a cibakházi óvodások találkoztak egymással. A jó hangulatú rendezvényt zenés bemelegítő tornával nyitották, majd sorversenyekkel, fogócskával és önfeledt focizással folytatták. A gyermekek lelkesedése a rendezvény végén is töretlen volt, kipirult arccal, jókedvűen, teli élménnyel fejeződött be ez a sikeres találkozó.

AktuálisGrassroots FesztiválMartfű