2024.04.19, Péntek
Halőr tanfolyamot hirdet Szolnokon a kormányhivatal
A kép illusztráció - pixabay.com

Halőr tanfolyamot hirdet Szolnokon a kormányhivatal

kormanyhivatal.hu

2020.03.12. 12:35

Halászati őri és társadalmi halőri tanfolyamot tart 2020. április 9-én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal. A résztvevők később vizsgázni is tudnak.

Hirdetés

Akik szeretnének részt venni a tanfolyamon, és vizsgázni szeretnének, azok az itt letölthető (pdfword) jelentkezési lap kitöltésével jelezhetik szándékukat.

 

A kitöltött jelentkezési lapok visszaküldési határideje 2020. április 3. Visszaküldeni postai úton a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Földművelésügyi Osztálya (5000 Szolnok, Vízpart krt. 32.) részére, vagy elektronikusan ügyfélkapun keresztül is lehet.

A tanfolyamon részt vevők létszáma maximum 50 fő, így indokolt a jelentkezési lapok mielőbbi megküldése. Amennyiben a résztvevők létszáma eléri az 50 főt, a kormányhivatal honlapján közzéteszi, és a jelentkezést lezárja.

A tanfolyam helyszíne a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Földművelésügyi Osztály épülete (Cím: 5000 Szolnok, Vízpart krt. 32.). A tanfolyam 9 órakor kezdődik.

A vizsga időpontja – előreláthatóan 2020. április 24. – a jelentkezők létszámától függően lesz véglegesítve; erről időben tájékoztatást kapnak az érintettek.

A tananyag elérhető a NÉBIH honlapján.

A vizsgázás feltétele a tanfolyamon való részvétel és a vizsgadíj befizetését igazoló dokumentum, vagy annak olvasható másolatának a vizsgáztatónál történő leadása. A csekkszelvényt a tanfolyamon osztják ki.

A halászati őr és társadalmi halőr vizsgáztatásának díja 5.000.- Ft, azaz ötezer forint.

A tanfolyammal és a vizsgával kapcsolatban felmerülő kérdésekre a Jász-Nagykun-Szolnok megyei halgazdálkodási hatóság az (56) 516-830-as telefonszámon válaszol.

AktuálisHalőr tanfolyamSzolnok