2024.04.19, Péntek
Újabb útfelújítási munkák indultak a héten Szolnokon

Újabb útfelújítási munkák indultak a héten Szolnokon

Szolnok város hivatalos oldala facebook

2020.03.30. 15:59

A Kertész utca Felső-szandai réti csomópont felújítási munkálatai március 30. és április 5. között az alábbiak szerint alakulnak:

Hirdetés

Folytatódik a csomóponti ágakon a szegélysor bontása és építése. A héten a kivitelező a budapesti felhajtó ágon lévő szegélysor felújítását fogja végezni, ezért továbbra is útszűkületre kell számítani.

 

Április 4-5. között (szombat-vasárnap) a Kertész úti csomópont BUDAPESTI LEHAJTÓ ÁGA aszfaltozási munkálatok miatt TELJES SZÉLESSÉGBEN LEZÁRÁSRA KERÜL.

A hétvégi útzár miatt a Szent István Tisza-híd felől érkezők a városközpontot, Szandaszőlős városrészt és a déli agglomeráció településeit „a 4. sz. főút turbó körforgalmú csomópont - Debreceni út - Kertész úti (ún. helikopteres) körforgalom” útvonalon keresztül tudják megközelíteni.

A teljes útzárat és a lehajtási lehetőség ideiglenes megszűnését a 4. számú főúton lévő díjfizető kapuzat környezetében veszélyt jelző, tilalmi és elkorlátozó táblák mellett terelőtáblák fogják jelezni. A főbb döntési pontokban a kijelölt terelőútvonalat sárga hátterű terelőtáblák és útirányjelző nyilak fogják jelezni.

 

AktuálisSzolnok