2024.04.19, Péntek
Számítanak a martfűi fiatalok segítségére a városszépítők
Martfű Média

Számítanak a martfűi fiatalok segítségére a városszépítők

martfu.hu

2020.04.27. 16:43

A Martfűi Városszépítő Egyesület folyamatosan azon dolgozik, hogy Martfű városát rendezettebbé, tisztábbá és „zöldebbé” tegye. Most viszont az itt élő lakosok segítségét kérték a Szolnoki úti cserjesor gondozásában, megmentésében, ugyanis az egyesület tagjai zömében 65 év felettiek, a járvány, illetve a veszélyhelyzet ideje alatt nem tudják tevékenységüket folytatni.

Hirdetés

– A Játékvár Óvoda és Bölcsőde kollektívája nagy örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez – mesélte Turnyánszkiné Enyedi Andrea, az önkormányzati intézmény vezetője. – Nekünk is fontos, hogy szép legyen a város, hogy a környezetünk ne hanyagolójdon el. Felvettük a kapcsolatot Vinczéné Balogh Magdikával, a Martfűi Városszépítő Egyesület elnökével, akivel megbeszéltük, milyen ütemezésben és hogyan tudunk segíteni.

A Játékvár Óvoda és Bölcsőde dolgozói szabadidejükben segítenek be városszépítő munkálatokba.

A városszépítő egyesület felhívásához további csatlakozókat vár a Szolnoki út, a város főutcája a Virág úttól a Kérész útig terjedő szakaszán korábban telepített cserjék visszavágására, az ágyások kapálására, rendben tartására.

AktuálisMartfű